Mobirise Website Builder

RANSOMWARE VERWIJDEREN

Kan het ? Wie doet het ? Hoe doen ze het ?
Krijg ik mijn bestanden terug ?
Hoe kan ik me er tegen beschermen ?

ransomware verwijderen

Ransomware verwijderen kan

Al lukt het jammer genoeg niet altijd

Kan het echt ? Krijg ik al mijn bestanden terug ? Ja, maar dit lukt -jammer genoeg- (nog) niet altijd.

Zit je met de handen in het haar ? Neem contact op met ons om te kijken wat mogelijk is.

Ransomware. Wat is dit nu eigenlijk ? Ransomeware is de term die gebruikt wordt voor een techniek die hackers gebruiken om je bestanden op je eigen pc te "gijzelen" en er losgeld ( ransom ) voor te vragen. Veelal moet er dan betaald worden met een aantal "bitcoins". Betalen garandeert echter nog geen succesvolle ontsleuteling. Sommige kregen na betaling hun eigen bestanden niet ontsleuteld terug... 

Dharma, Wallet. Dharma; Crysis; Chimera; Rakhni; Zzzzz. Onion. Locked. Bestandsnamen die je liever niet ziet op je pc..

Of het nu via Remote Dekstop (RDP) of via een besmette mail gebeurt: je bestanden zijn versleuteld ! Je bent alles kwijt ! En waar ligt die backup ook al weer ? En wat belangrijker is: van wanneer dateert de laatste backup ? Vakantiefoto’s of waardevolle documenten, het is niet fijn als je op een dag alles kwijt bent.

Misschien valt er nog wel iets te herstellen! Misschien kunnen we bepaalde, zoniet alle bestanden decrypteren en herstellen.


Neem contact met ons op, stuur ons een paar van je bestanden.


Pas wanneer de ransomware van die bestanden verwijderd kan worden spreken we verder af.

CONTACT

Contacteer ons kosteloos en vrijblijvend.

Naar het contact formulier

GETUIGENISSEN

Getuigenissen van tevreden klanten na succesvolle ontsleuteling van hun bestanden.

“Op een dag kon ik aan geen enkele van mijn bestanden meer. Mijn bestanden werden gegijzeld door een bepaalde kitana. Nooit van gehoord, maar ik moest wel 5 bitcoins betalen (ongeveer 5.800€) om mijn bestanden terug te krijgen. Ik dacht er niet aan om zoveel te betalen. Ik nam contact op met PIDEE en na de ontsleuteling van een paar testbestanden die ik hun gegeven had, bleek dat ze in staat waren mijn bestanden te bevrijden ! En dat voor een fractie van kost !

Van harte bedankt PIDEE !”

“Toen bleek dat ik niet meer aan mijn eigen bestanden kon, was ik woedend. Mijn beide servers waren gehackt. Al mijn bestanden hadden nu de extentie .wallet. Geen idee hoe dit kon, geen idee wat ik kon doen. Contact opgenomen en een paar van mijn wallet bestanden gegeven. Eerst lukte het niet om mijn gehackte bestanden terug te genezen. Gelukkig moest ik toen niets betalen. Maar een maand later kreeg ik een bericht dat ze erin geslaagd waren mijn bestanden te ontsleutelen ! Of ik nog interesse had om al mijn bestanden te laten herstellen ? EN OF ik interesse had ! Na een heel stressvolle periode was mijn ransomware verwijderd !”

“Uw getuigenis hier ?

Word jij de volgende tevreden klant van PIDEE ?”

Vind dit leuk!